Happen & Stappen • Reserveren

X

Een culinair avontuur in drie etappes!

Zin om met uw partner, uw familie of vrienden een avondje uit te gaan? En dan lekker en afwisselend te genieten van culinaire hoogstandjes en onvervalste Oldenzaalse gastvrijheid?

Ga dan Happen & Stappen! Daarmee doet u uzelf en uw gasten een groot plezier.

Happen & Stappen is een unieke belevenis en een kennismaking met twee restaurants en Vindom, de oudste en gezelligste wijnbar van Oldenzaal.

De afwisseling maakt Happen & Stappen zo bijzonder. U begint namelijk bij Vindom waar u in stijl wordt ontvangen met een glas sprankelende bubbels. Hier geniet u vervolgens van een passend voorgerecht in onze gezellige wijnbar. Op zich al een smaakvolle ervaring.

De volgende etappe is Bistro Puur. Althans, etappe, het is onze buurman dus binnen een minuut bent u al op uw volgende bestemming…

Hier wordt u verwacht voor het hoofdgerecht. En dankzij de uitstekende reputatie die Puur heeft, kunt u rekenen op gastronomische verwennerij pur sang.

De eindbestemming is vervolgens Maison Culinair, ook al weer op een steenworp afstand. Bij Maison Culinair wordt het dessert geserveerd. Een tongstrelend toetje in een bijzondere ambiance.

Happen & Stappen is dus een diner in drie delen en in drie verschillende sferen. Dat mag u niet missen. Zeker niet voor de prijs van 41,50 euro p.p.!

Wilt u ook Happen & Stappen? Reserveer dan vandaag nog voor dit arrangement. Dat kan via email genieten@vindom.nl of bel even 0541 53 5959

Happen en Stappen, dat mag u niet mislopen!

VINDOM WINE BAR & GREAT FOOD

Onze Vindom Wine Boutique,
met wijnen uit alle windrichtingen is nu ook geopend!

Grootestraat 2a, Oldenzaal
(Je weet wel, naast de Zuivelhoeve van Rick)

Tot gauw!

Natalie & Patrick