Nieuws

X
Vindom Winebar of the Year 2017

Vindom door naar laatste ronde ‘Wine Bar of the Year 2017

Vindom door naar laatste ronde ‘Wine Bar of the Year 2017

Het kan je haast niet zijn ontgaan. De maanden augustus en september stonden namelijk geheel in het teken van de voorronde van de allerleukste Nederlandse verkiezing; ‘Wine Bar of the Year 2017’. Meer dan 130 wijnbars hebben alles uit de (wijn)kast getrokken om zoveel mogelijk stemmen bij elkaar te krijgen. En dat is gelukt! Met meer dan 10.000 stemmen zijn alle records verbroken. De 15 finalisten zijn samengesteld uit de wijnbars met de meeste stemmen, degene die zijn aangedragen door de jury en door wijnbareigenaren. Deze 15 wijnbars worden in de komende weken onaangekondigd bezocht door de vakjury waarna wordt besloten welke wijnbar bar zich ‘Wine bar of the Year 2017’ mag noemen. Let the game begin!

Vol trots presenteren wij jullie, op alfabetische volgorde, de 15 finalisten van de leukste verkiezing van Nederland
‘Wine bar of the Year 2017’:

Bar Centraal in Amsterdam
Barrica Wine & Food bar in Amsterdam
Barrel Wijnlokaal in Groningen
Bottles & Bites in Den Bosch
Bouzy Wine & Food in Den Haag
Brut in Dordrecht
Het Wijnhuis in Zwolle
Mofongo’s Rooftop Wine Bar in Groningen
Rayleigh & Ramsay in Amsterdam
Solo Vino in Den Haag
Via Mucca in Maastricht
VINDOM in Oldenzaal
Vino & Friends in Maastricht
Wijn bij Stijn in Den Bosch
Zuster Margaux in Amersfoort

Deze wijnbars zullen verder strijden om de titel ‘Wine bar of the Year 2017’! De vakjury onder leiding van Sharon van Lokhorst, hoofdredacteur van WINELIFE, bestaat uit Robert Verhoeven (mede-eigenaar van Pitch PR en oprichter van wine-bars.nl), Hans van de Meeberg (journalist voor o.a. Misset Horeca, specialbite.com & BNR) en Robert van Dijk (hoofdsponsor Coravin). Zij zullen onaangekondigd een bezoek brengen aan alle 15 bars, waarna uiteindelijk de winnaar gekozen wordt.

Sponsor Coravin
De verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Coravin, het bedrijf achter het Wine Access System. Dit unieke systeem stelt wijnliefhebbers in staat om hun favoriete wijn per glas te drinken, wanneer men wil en in elke hoeveelheid, zonder de fles te hoeven openen. De baanbrekende technologie laat de kurk intact en beschermt de wijn tegen oxidatie, waardoor deze op een natuurlijke manier verder kan evolueren. Voor meer informatie, zie: www.coravin.nl.

Over wine-bars.nl
Op wine-bars.nl vind je de leukste wine bars in Nederland. Door middel van de search functie zie je snel waar je een wine bar kunt vinden. In de afgelopen jaren is het aantal wine bars flink gestegen en de verwachting is dan ook dat deze trend nog een tijdje zal doorzetten. Momenteel staan er meer dan 130 wine bars op de website. Door middel van de jaarlijkse wine bar verkiezing wordt aandacht gevraagd voor deze almaar groeiende horecasector. Wine-bars.nl is een initiatief van Pitch PR, hét PR bureau gespecialiseerd in de marketing en promotie van wijngebieden, horeca en food. www.pitchpr.nl

 

VINDOM WINE BAR & GREAT FOOD