Nieuws

X

Plein de Passion – Tafelen, Muziek & Romantiek

Oh la la, la douce France! De ambiance van een mooie zomeravond, de passie voor heerlijk eten en goede wijn, de liefde en romantiek. Kan dat in Oldenzaal? Op het St. Plechelmusplein? Mais oui! Want Bistro Puur en Vindom Wine Bar toveren het mooiste plein van Oldenzaal en omstreken  op 18, 19 en 20 augustus om tot Plein de Passion!

Een niet te missen gastronomisch feest voor liefhebbers van bonne cuisine, vin et romance! Een avond genieten van mooie gerechten in Mediterraanse sfeer, prachtige wijnen of een vers getapt Château Neubourg. Een onvervalst Nederlands biertje, het beste zelfs, maar wel met een zuidlandse naam. Geniet aan lange tafels met vrienden, familie, collega’s of buren van al het moois dat de mediterraanse keukens en wijngaarden te bieden heeft.

Plein de Passion is een initiatief van Jan Huiskes van Bistro Puur en Patrick Hagen van Vindom Wine Bar. Niet alleen buren maar ook twee gepassioneerde horecaondernemers die met dit initiatief het Plechelmusplein drie dagen per jaar een metamorfose laten ondergaan en een unieke bourgondische ambiance creëren. Met een mooi gedekte tafelt, met lampionnen en andere sfeerverlichting, met Franse chansons. Kortom, een extraordinair avondje uit en een buitenkans om u onder te dopen in die heerlijke laisser faire: even de boel de boel, even voluit genieten!

Dit verrassende zomerfeest vol Franse smaken en geuren mag u niet missen. Bestel daarom nu alvast uw arrangement.

 

 

VINDOM WINE BAR & GREAT FOOD