Nieuws

X

De Lente Ravioli’s

Het is lente, wij zijn er klaar voor, dus ook tijd om de nieuwe Vindom  ravioli’s voor te stellen!

Nieuw op onze kaart Artisjok Pecorino. Artisjok met knapperige selderij, Pecorino kaas en thijm zorgen voor een mediterraans gevoel. De Ravioli van groene asperges is natuurlijk niet weg te denken uit de lente kaart. De notenachtige smaak van asperges, samen met Ricotta en wat citroen. Betoverend is de nieuwste Vindom Ravioli met Atlantische kreeft, langoustines en Noorse zalm. Samen met verse kervel, basilicum en een hint van koriander. Twents Bio Lam Ravioli. Nico Veltman, onze bioslager (www.bioslager.nl), verrast ons iedere keer weer met mooie dingen en daarom mag de Lams ravioli niet van ons menu missen. Lam met rode biet een bijzonder mooie combinatie! Pollo alla Cacciatora. “Cacciatore”, afkomstig van het Italiaanse woord voor jager, is een populair recept voor kip waarbij het vlees wordt gestoofd in een rustieke stijl met ui, kruiden, wijn en groenten. Deze hebben we omgezet naar een origineel ravioli recept.

Tot snel!

 

 

 

 

VINDOM WINE BAR & GREAT FOOD